Termékek

Kattintson a képre a termékek részletes megtekintéséhez!

A GEALAN S8000 nyílászárók minden elvárást kielégítenek. Jól felszerelt üzemünk és felkészült szakembereink biztosítják a korszerû követelményeknek megfelelõ mûanyag ajtók-ablakok elõállítását. Minõségbiztosítási rendszerünk garantálja a nyersanyagoktól a profilokon át, a kész ajtók és ablakok kiváló minõségét. A profilrendszer elemei speciálisan erre a feladatra épített korszerû nagyteljesítményû kétcsigás extrúdersorokon készülnek. A felhasznált szerszámok minõsége biztosítja a profilok nagy felületi fényességét és geometria szempontú pontosságát. A GEALAN nyílászárók nemzetközileg elismert intézetek tanúsítványaival rendelkeznek.

Termék specifikáció

- Ablak mélység: 74mm

- Profil hőátadási tényező: 1,22 w/M2K

- Ablak profil: 6 légamrás ablakprofil UV és ütésálló pvc

- Ablak vasalat

Roto német, több ponton záródó vasalat rendszer résszellőztetési funkcióval

- Üvegezés

2 rétegü 24mm vastagságú lágyfém bevonatú, argon gáztöltésü UG=1,0 W/M2K

VAGY

3 rétegü 44mm vastagságú, lágyfém bevonatú, argon gáztöltésü UG=0,6 W/M2K, hőhídmentes üveg közti távtartókkal

- Ablak merevítés

Masszív horganyzott acél merevítés

Famintázatu RENOLIT szinek

- Fadekor minden profilhoz választható

Az acrylbevonat szintén minden profilhoz választható, Az Acrylcolor egy egyedülállóan erős, tartós bevonatot jelent a profil külső felületén, ami számos színben elérhető. Ideális az alumínium ablakok kiváltásához, mert ár/érték arányban jóval előnyösebb, az Uw értéke pedig jelentősen alacsonyabb az alumíniumhoz viszonyítva.

Acrylbevonat tartóssága

Tekintse meg az S8000 profilt

Tekintse meg az S8000 profilt

Vissza

Fadekor

Azoknak, akiknek fontos a természetes megjelenés anélkül, hogy le kellene mondaniuk a modern ablaktechnika elõnyeirõl, kínáljuk a mûanyag ablakokat fadekor külsõvel. Ez, az Ön számára is, a helyes döntés. Teljesen mindegy, hogy egy régi fa tartószerkezetû ház felújításáról vagy egy új építésrõl van szó, a GEALAN fadekor ablakok mind megjelenésükben, mind funkciójukban meggyõzõek. S 8000 -es kérésre számos szín- vagy fadekor fóliában érhetõ el.

Vissza