Termékek

Kattintson a képre a termékek részletes megtekintéséhez!

Az új GEALAN-rendszer az S 9000 egyaránt egyesíti a közép- és ütközõtömítés jellemzõit és elõnyeit, kombinált 82,5 mm-es beépítési mélységû rendszerként. A nagy beépítési mélység, a tok és a szárny hat profilkamrája, az átmenõ három tömítési szint a kiváló hõszigetelést garantálják.

- ablak mélység: 82,5 mm

- profil hõátadási tényezõ:Uf = 0,92 W/m2K

- ablak profil: 6 légkamrás ablakprofil UV- és ütésálló PVC

- ablak vasalat: Roto NT német, több ponton záródó vasalat rendszer résszellõztetési funkcióval

- üvegezés (választható): 3 rétegû 48mm vastagságú, lágyfém bevonatú, argon gáztöltésû Ug=0,5 W/m2K, hőhídmentes üveg közti távtartókkal

3 rétegû 48mm vastagságú, lágyfém bevonatú, argon gáztöltésû Ug=0,5 W/m2K, hőhídmentes üveg közti távtartókkal

3 rétegû 52mm vastagságú, lágyfém bevonatú, argon gáztöltésû Ug=0,5 W/m2K, hőhídmentes üveg közti távtartókkal

- ablak merevítés: masszív horganyzott acél merevítés a tokban és a szárnyban is szürke, háromszorosan körbefutó közép gumitömítés

Famintázatú RENOLIT színek

- Fadekor minden profilhoz választható

Az acrylbevonat szintén minden profilhoz választható, Az Acrylcolor egy egyedülállóan erős, tartós bevonatot jelent a profil külső felületén, ami számos színben elérhető. Ideális az alumínium ablakok kiváltásához, mert ár/érték arányban jóval előnyösebb, az Uw értéke pedig jelentősen alacsonyabb az alumíniumhoz viszonyítva.

Acrylbevonat tartóssága

Vissza

Hőszigetelés

- Három rétegû üveg alkalmazható 52 mm vastagságig.

- Intelligens tömítéskoncepció átmenõ három tömítési szinttel.

- Optimalizálva az STV® alkalmazására, az üveg és a szárnytúlnyúlás száraz összeragasztására.

- Nagyon jó hõ- és hangszigetelés a 6-kamra felépítésnek és a tok és szárny nagy beépítési mélységének köszönhetõen.


Az STV®- technológia és a hagyományos acélmerevítés kombinációja az eddig el nem ért szerkezeti nagyságok legyártását teszik lehetõvé. Az ablakon történõ idõigényes be- és utána állítások egy minimumra csökkenthetõek le. Az üveg és a szárny összeragasztása megnöveli a betörés védelmet. Sok igénybevétel után is, az STV® – technológiával készült ablakok pont úgy zárnak mit egy széf.

Vissza

Fadekor

Azoknak, akiknek fontos a természetes megjelenés anélkül, hogy le kellene mondaniuk a modern ablaktechnika elõnyeirõl, kínáljuk a mûanyag ablakokat fadekor külsõvel. Ez, az Ön számára is, a helyes döntés. Teljesen mindegy, hogy egy régi fa tartószerkezetû ház felújításáról vagy egy új építésrõl van szó, a GEALAN fadekor ablakok mind megjelenésükben, mind funkciójukban meggyõzõek. S 9000 -es kérésre számos szín- vagy fadekor fóliában érhetõ el.

Vissza