Szolgáltatások

 • Forma és funkció
 • KENÉP-Profilrendszerek
  Ellenállóság
  Sokszínűség
  Egyediség
  Kényelem


 • Biztonság
 • Betörésvédelem

 • Hőszigetelés
 • Hogyan tud pénzt megtakarítani?

 • Hangszigetelés
 • A jobb életminőségért

 • Nincsenek kompromisszumok
 • Esztétikai igények és innovatív technológiák

 • Lenyűgöző színvilág
 • Tartós színek

 • A nemes díszítőelem
 • Famintás dekoráció

 • Sokoldalúság
 • a színekben, formákban és a működésben.

 • Az ablakműködés
 • Innovatív technika - Minőség kompromisszumok nélkül

 • Többkamrás rendszerek
 • Szavatolt minőségbiztosítás
 • Környezetvédelem
 • KENÉP-Profilrendszerek

  Nagy különbségek vannak műanyag és műanyag ablakok között. A profilrendszeren belüli eltérések jelentősen befolyásolják a műszaki tulajdonságokat. A KENÉP profilrendszerekből gyártott ablakok legújabb generációja nemcsak a külső megjelenésre fekteti a hangsúlyt. Letisztult, a legapróbb részletekig kidolgozott profilgeometriák valamennyi mai, korszerű műszaki követelménynek és elvárásoknak megfelelnek: legyen hő-, vagy hangszigetelés, illetve betörésvédelem, a KENÉP műanyag profilokból készült ablakok valamennyi technikai szempontból a legaktuálisabbak és a legmagasabb színvonalon állnak.

  Vissza

  Ellenállóság

  A műanyag profilokból készült ablakok nem igényelnek karbantartást és az ápolásuk is egyszerű. Továbbá ellenállóak az időjárással és a környezeti változásokkal szemben, élettertamuk nagyon hosszú.

  Sokszínűség

  A modern ablakprofiloknak köszönhetően, a nyílászárok az Ön ízléséhez és az építkezési stílushoz, nemcsak fehér színben, hanem acrycolor színekben, famintafóliás kivitelben is készíthetőek.

  Egyediség?

  A profilgeometriák megválasztása, a nyitási módok és az ablakok kivitele, mind befolyásolják az egyedi jellemzőket. A KENÉP-profilokkal a legszokatlanabb ablakformák is megvalósíthatóak.

  Kényelem

  A KENÉP többkamrás profiljaiból készült ablakok gondoskodnak arról, hogy a meleg az épületen belül maradjon és a hideg se jusson be. Védelmet és biztonságérzetet nyújtanak, valamint állandó egyenletes légkört biztosítanak a lakásban.

  Betörésvédelem

  A védelem és biztonság iránti igény az emberek alapvető szükségletei közé tartoznak. Ugye Ön is jól akarja magát érezni a saját falai között? Akkor semmit se bízzon a véletlenre! Cselekedjék a következő mottó szerint: "Jó a bizalom, de még jobb, ha a dolgokat ellenőrzésünk alatt tartjuk." Az ablakok esetében feltétlenül fektessen nagy súlyt a betörésbiztos konstrukciókra. A betörők fele nem az ajtón keresztül, hanem az ablakon át hatol be a lakásba. Képesek másodpercek alatt kiemelni az ablakot. Ne engedje őket érvényesülni, vásároljon olyan ablakokat, melyek a betörés lehetőségét csökkentik. A KENÉP ablakok biztonságát olyan érvekkel tudjuk alátámasztani, mint a profilvastagság, a kifejezetten erős, és jó minőségű alapanyagok, a védelmi célú kiegészítők és az ablakprofilokba biztonságosan becsavarozott vasalatok. Hogy ebben a kérdésben teljesen biztosra menjünk, termékeinket alapos vizsgálatnak tettük alá. Akkreditált minőségvizsgáló intézet tanusítja, hogy a KENÉP ablakok biztonsága garantált, a legkülönfélébb nyitási módok, konstrukciók és alkalmazási területek esetében. Így Ön teljesen biztosra mehet.

  Vissza

  Hogyan tud pénzt megtakarítani?

  A KENÉP műanyag profilok optimális energiatakarékosságot jelentenek, mivel a PVC természetes szigetelési tulajdonsága önmagában is kiváló hőszigetelést garantál. Ezt a hőszigetelő tulajdonságot még fokozza a 82,5mm-ig terjedő beépítési mélység és a több kamrás profil kivitel, amely egészen 6 kamráig terjed. Ennek eredményeként a meleg az épületen belül marad, és a hideg sem jut be. A KENÉP ablakokkal sok pénz takarítható meg, ezek az ablakok jelentősen emelik a lakás komfortját és ezen kívül környezetvédelmi szempontból is kedzvező hatásuk van.

  Vissza

  A jobb életminőségért

  Az erős zaj akár az egészségünkbe is kerülhet. Alvászavar, a koncentráció gyengülése, a kipihentség hiánya csak néhány jellemzője, mely negatívan hat az emberi szervezetre. Ezért a zaj- és hangszigetelés az egyik legfontosabb tényezővé vált. A többkamrás KENÉP profilok hatékony védelmet jelentenek a túlságosan sok zajjal szemben. A speciális üvegek nagyon jó hangszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek. Ezáltal a KENÉP ablakok jelentősen segítik a zaj és hangszigetelést valamint életminőség javulását eredményezik.

  Vissza

  Esztétikai igények és innovatív technológiák

  A KENÉP ablak- és ajtó profilok préselési eljárással készülnek, úgynevezett extrudálással. Az alapanyag könnyű megmunkálhatósága korlátlan lehetőséget biztosít a formai változatosság terén a lakástulajdonosok kreatív ötleteinek megvalósítására számára. A megfelelő szín kiválasztásakor a KENÉP szinte nem ismer lehetetlent. Akár új, avagy régebbi építésű házról van szó, a KENÉP profilok nagymértékben hozzájárulnak az épület homlokzati részének kialakításához. Az optikai feltételek mellett valamennyi műszaki funkciónak, mint hang- és hőszigetelés, illetve szellőzés, is megfelelnek.

  Vissza

  Tartós színek

  A színes ablakprofilokkal különleges hangsúlyokat lehet elérni a homlokzat kialakításánál. Ennek eredményeként a lakóházak vonzzák a tekintetet, olyan, mintha egy sajátos, egyedi névjegykártyável hívnánk fel a figyelmet. Még az extravagáns elképzelések vagy a helyi hagyományokat követő színárnyalatok sem jelentenek problémát. A mi ablakainknál a színvilág alapja a sokféleség. Bármely környezethez az odaillő tónust kínáljuk. A nemesen egyszerű fehértől a finom palaszürkéig, valamennyi árnyalat megtalálható a választékban. A felületek tartósan színhűek a RAL szabvány szerint bevizsgáltak. A minőség ugyanis a KENÉP színes műanyag ablakainál is a legfőbb követelményt jelenti. Ennek érdekében a KENÉP a színes, acrycolor profilokat speciális színezési eljárással állítja elő. Ennek során a fehér PVC-alaptest szétválaszthatatlanul összeolvad a színes acrylüveg réteggel. A külső, színes akrilüveg réteg védelmet jelent a karcolásokkal szemben és az ablak teljes élettartamára biztosítja a sima, könnyen tisztítható és semmilyen karbantartást nem igénylő felületet. A selyem matt, sima pórusmentes felület nem érzékeny a por- és piszoklerakódásokkal szemben. Nincs lepattogzás, a körülményes utánfestésekre sincs többé szükség. Mindezek mellett az acrycolor ablakok nem igényelnek karbantartást, taszítják a port és egyszerű tisztítószerekkel rendkívül könnyen tisztíthatóak. Az acrycolor profilok felülmúlhatatlan színvilága egy teljes ablakéletet végigkísér.

  Vissza

  Famintás dekoráció

  Akinek a homlokzat kialakításakor fontos a természetesség és ezzel egyidejűleg a korszerű ablakok előnyeiről sem szeretne lemondani, annak nagyon jó alternatívát ajánlunk: műanyag ablakok famintázattal. A régi típusú házakhoz éppúgy ajánlhatóak klasszikus stíluselemként, mint a tájjellegű épületek kialakításakor. A famintázattal készülő ablakok az igényes kivitelezés révén megtartják jellegzetes szépségüket is. Kérésre rendelhetőek mindkét oldalon fóliázott ablakok is. Ezekhez optikai okokból barna műanyag profiltestet használunk. Így nyitott ablaknál is természetesnek látszik - és a fa dekoratív hatása is hangsúlyos marad.

  Vissza

  Sokoldalúság a színekben, formákban és a működésben.

  Az épület stílusát nagymértékben az ablakok és ajtók határozzák meg: hiszen optikailag megtörik a homlokzatot és ily módon egyedi jelleget visznek bele. A szerep, melyet egy ablaknak be kell töltenie, rendkívül sokoldalú: fény szolgáltatása, szellőztetés, lehetőség a ki- és bepillantásra, hő- és hangszigetelés, sötétítés - néhány a sok közül. A KENÉP műanyag profilrendszerei - egy átfogó termékprogramot nyújtanak az ablakok és ajtók között. Mindegy, hogy egyenes, konzervatív, vagy modern íves, design szárnyváltozatáról van-e szó, a KENÉP profilrendszerek minden követelménynek megfelelnek.

  Vissza

  Innovatív technika - Minőség kompromisszumok nélkül

  A KENÉP profilrendszerek korlátlan lehetőséget nyújtanak a ház és lakástulajdonosok kreatív ötletei számára. Tökéletesen érvényesülő funkcionalitásuk mellett megvan az az előnyük, hogy csaknem valamennyi ablakforma kialakítására alkalmasak. A régi házak felújítása és korszerűsítése semmilyen problémát nem jelent. Még a műemlékvédelem szigorú előírásainak teljesítése sem ütközik nehézségekbe. A műanyag ablakokat ugyanis valamennyi méretben, formában és színben is elő lehet állítani úgy, hogy a nyitásukat is a kívánt módon oldjuk meg.

  Vissza

  Többkamrás rendszerek

  Ha Ön a KENÉP profilokból készült műanyag ablakokat választ, akkor helyes döntést hoz. Valamennyi építéstechnikai követelménynek megfelelően több választási lehetősége van, bármely felhasználási célra. Az ütközőtömítéses 8000-es rendszer 6 légkamrás és 82,5 mm-es beépítési mélységű. A 6 légkamrás ablak esetében választhat tetszés szerint: egyenes vonalú ablakszárny, vagy designos kivitelű (a termékek közt megtekinthetők). A 6 légkamrás rendszereink nemcsak a korszerű ablakprofilok műszaki követelményeinek felelnek meg, hanem különlegesen sokoldalúan felhasználhatók és időtlen ideig szépek.

  Vissza

  Szavatolt minőségbiztosítás

  A KENÉP profilok változatlan minősége nemcsak az extrudálási technológia területén szerzett hosszú évek tapasztalatán múlik. Az extrudálási folyamat minősége a KENÉP-nél már a nyersanyagok megérkezésekor kezdődik és folytatódik az állandó tesztelési eljárásokkal, melyeket magasan képzett munkatársaink végeznek. A KENÉP profilok minőségét elismert, akkreditált intézmények rendszeres anyag- és folyamatellenőrzései is igazolják. A KENÉP profilok alapja a RAL minőségi felügyelet. A rendszert alátámasztja még az ablakok magas vízzárási értéke, a jó hőszigetelő tulajdonsága és hangszigetelő képessége.

  Vissza

  Elkötelezettség az újrahasznosításban

  A műanyag profil gyártója, és a KENÉP ablakkészítő üzem megállapodnak abban, hogy újrahasznosítják a régi ablakokat, valamint az ablakgyártás során keletkező profilhulladékokat. Mindezzel az a cél, hogy a hulladéklerakó telephely helyett ezek az anyagok a PVC anyagok újrahasznosítási láncba kerüljenek. Az értékes PVC, ez a termoplasztikus alapanyag - melynek természet alapanyaga a kőolaj, a földgáz és a konyhasó - ugyanis sokkal többet ér annál, hogy a szemétégetőbe kerüljön. Hiszen ez az anyag 100%-ban újrahasznosítható. A kibontott régi ablak esetében granulálás után szintén lehetséges a PVC feldolgozása. Ily módon a PVC számít az egyik legjobban újrahasznosítható anyagnak.

  Vissza